Vis

SOURCE Compleet

€1,85

SOURCE Compleet is de complete voeding voor de volwassen hond en is tevens geschikt voor de hond met een gevoelige huid en/of diverse allergieën. Er worden namelijk geen graanproducten gebruikt als ingrediënt. Met SOURCE Compleet blijft uw hond op gewicht en heeft de hond voldoende energie om de hele dag te kunnen genieten. De hondenvoeding van SOURCE houdt de darmflora van uw hond gezond, ondersteunt soepele gewrichten en geeft uw hond een gezonde, glanzende vacht.

Price: €1,85

SOURCE Pup

€2,40

Speciaal voor pups vanaf zes weken is er SOURCE Pup. Een gezonde, fijngemalen voeding voor de opgroeiende hond. SOURCE Pup helpt uw pup bij zindelijkheid en het ontwikkelen van een gezonde darmflora. De voeding van SOURCE Pup bevat alle gezonde ingrediënten om sterk op te groeien tijdens het eerste levensjaar. Uw pup krijgt een glanzende, gezonde vacht en ontwikkelt sterke en soepele gewrichten.

Price: €2,40

SOURCE Kracht

€2,50

SOURCE Kracht is er speciaal voor honden die zware prestaties moeten leveren. Uw hond levert lichamelijke inspanningen en blijft met SOURCE Kracht in topconditie. Daarnaast kunt u SOURCE Kracht geven aan uw jonge, opgroeiende pup als hij/zij een groeispurt doormaakt. Zo kunt u groeipijnen bij uw pup voorkomen. SOURCE Kracht is ook geschikt voor drachtige honden, zogende teven om na de bevalling weer op kracht te komen en honden met een te laag gewicht.

Price: €2,50

SOURCE Light

€1,99

SOURCE Light geeft u aan uw hond met overgewicht of als uw hond is gecastreerd of gesteriliseerd. Met een gebalanceerde voeding komt uw hond weer in topconditie. Soms lijkt het alsof uw hond even minder gelukkig is. Dan kan het zijn dat hij/zij ergens last van heeft of ergens gevoelig voor is. SOURCE Light is er ook voor uw hond wanneer hij/zij last heeft van zijn de spijsvertering, gewrichten of een gevoelige huid.

Price: €1,99